Portada

Este Paralizie Cerebrala o tulburare genetica mutatii?

By Jamie

Tulburari de mutatii genetice sunt afecțiuni ereditare. Paralizie cerebrala (CP), o tulburare neurologica care împiedică miscarea corpului si coordonarea musculara, nu este o tulburare de mutatii genetice. Daune fatului, complicații la naștere și leziuni traumatice in timpul copilariei sunt moduri de paralizie cerebrala se poate dezvolta.

Paralizie cerebral

Paralizie cerebrala este un rezultat de leziuni ale creierului. Severitatea fiecare caz depinde de gradul de leziuni ale creierului.

Fetale Damage

Leziuni fetale, cum ar fi un accident vascular cerebral fetal sau infecție, poate duce la dezvoltarea de leziuni ale creierului asociate cu paralizie cerebrală. Fatul este cel mai vulnerabil la daune în primele cinci luni ale sarcinii.

Complicații la naștere

Complicații la naștere, cum ar fi nu primesc suficient oxigen la nastere, poate provoca paralizie cerebrala. Copii subponderali si copiii nascuti prematur sunt de asemenea vulnerabile la dezvoltarea CP.

Leziuni traumatice

În cazuri rare, paralizie cerebrală se dezvoltă după naștere. Un leziuni traumatice in timpul copilariei cauzează acest lucru să se întâmple. O astfel de accidentare poate să apară de la abuzul asupra copilului sau un accident de automobil.

Factori de risc genetici

Deși CP nu este o tulburare de mutatii genetice, există factori de risc genetici. Femeile care sufera de convulsii sau sunt contestate mental sunt mai multe sanse de a da nastere unui copil cu CP.