Portada

Neuropatie periferică de tratament de droguri

By Jamie

Milioane de american sufera de neuropatie periferica. Durerea poate fi atât de gravă încât mulți pur și simplu nu pot trăi o viață normală. Cu toate acestea, există medicamente care pot fi utilizate pentru a ajuta la atenuarea simptomelor.

Cauză

Potrivit Clinica Mayo, neuropatie periferică este cauzată de leziuni ale nervilor. Acest lucru duce la furnicături și arderea, de obicei la nivelul mainilor si picioarelor.

Antidepresive

Potrivit drugs.com, antidepresive, cum ar fi Cymbalta, care afectează două neurotransmitatori in creier, serotonina si noradrenalina, arată eficacitatea în tratarea afecțiunii.

GABA

Medicamente cum ar fi Lyrica afecta GABA (acidul gamma-aminobutiric) în creier, direct legate de somn. Medicamente calma nervii și de a ajuta la atenuarea durerii neuropatice.

Durere Medicamente

Medicamente pentru durere, cum ar fi opioidele sunt, de asemenea, utilizat pentru a trata neuropatie, dar au un potențial puternic dependenta, precum si efecte secundare. Aceste medicamente pot fi utilizate pentru dureri severe, dar aceste efecte trebuie luate în considerare.

Anti-convulsive

Exact cum anticonvulsivante medicamente lucru este clar. Se crede blochează canalele de sodiu din creier, care încetinește activitatea celulelor nervoase. Aceste medicamente pot păstra, de asemenea, semnale de durere de la a ajunge alte părți ale creierului, conform emedtv.com.

Sfaturi

Indiferent de medicație a pacientului și medicul decide, educație despre boala este cheia înainte ca pacientul începe orice regim de medicație.