Portada

Medicamente utilizate pentru periferice ale sistemului nervos Durere

By Jamie

Durere sistemului nervos periferic este format din ardere, senzații electric-soc si alte disconfort, în mod normal în picioare și picioarele. Durerea este uneori menționată neuropatie periferică ca și medicii prescriu o varietate de medicamente pentru a oferi ajutor de la efectele sale.

Identificarea

Medicamente utilizate pentru a trata durerea sistemului nervos periferic includ over-the-counter antialgice sau medicamente baza de prescriptie medicala, cum ar fi analgezice opioide, medicamente anti-sechestru, anestezice topice, cum ar fi plasturele lidocaina și antidepresive.

Funcția

Over-the-counter antialgice funcție de perturbarea producerea de substanțe chimice cunoscute sub numele de prostaglandine care cauzeaza senzatii de durere, în timp ce antialgice opiacee bloca zonele de creier si maduva spinarii, care primesc semnale de durere de la nervii periferici. Medicamente anti-sechestru încetini sistemul nervos pentru a diminua durerea, în timp ce antidepresive schimba echilibrul de substanțe chimice în creier, în scădere răspunsurile sale la semnalele de durere.

Tipuri de droguri

Over-the-counter antialgice utilizate pentru a trata durerea sistemului nervos includ acetaminofen și non-steroidiene medicamente anti-inflamatorii (AINS) cum ar fi ibuprofen, in timp ce medicamente anti-sechestru includ gabapentin, fenitoina și topiramat. Duloxetina, amitriptilina și nortriptilina sunt antidepresive cel mai frecvent prescris pentru dureri ale nervilor.

Riscuri

Over-the-counter antialgice prezintă o serie de riscuri, cum ar fi leziuni hepatice, boli de inima si ulcer gastro-intestinal sau hemoragie, în timp ce antialgice opiacee poate duce la dependenta, avertizeaza Clinica Mayo. Unele antidepresive si medicamente anti-sechestru folosite pentru a trata durerea sistemului periferic nervos au potențialul de a provoca ganduri de suicid sau actiuni.

Considerații

Ar putea fi necesar pentru tine de a incerca mai multe medicamente diferite, înainte de a vă găsi unul care amelioreaza durerea cu succes a sistemului nervos periferic, fara a provoca efecte secundare neplacute. În funcție de cauza de durere, medicul dumneavoastră vă poate prescrie medicamente suplimentare pentru a trata problema de bază care contribuie la disconfortul.