Portada

Cum de a trata convulsii cu remedii Bach

By Jamie

Pentru oricine care nu este familiarizat cu remedii Bach, ei are100 la suta naturale esențe de flori care pot fi utilizate pentru o serie de condiții de sănătate. Dintre căile de atac disponibile de la Bach la convulsii, Scleranthus și Rescue Remedy sunt cele mai utilizate. Rescue Remedy este format din cinci Bach Original esente florale, inclusiv de rock crescut, Clematis, Impatiens, cires prune și Steaua din Bethleem. Numeroase studii de caz au demonstrat Bach remedii florale pentru a avea succes în tratarea crizelor cauzate de tulburari ale sistemului nervos, stres si tulburari neurologice, cum ar fi epilepsie.

Instrucțiuni

1 Fii pregatit. Pentru ca un atac de apoplexie se poate întâmpla dintr-o dată, fără avertisment, ține Bach Rescue Remedy îndemână în mai multe locații, cum ar fi masina ta, bucatarie si noptiera. A face o notă mentală să știi mereu unde ați plasat o sticlă. Dacă tu ești cel care suferă de convulsii, spune cei dragi veți folosi Bach Rescue Remedy pentru tratament, și să le știu unde va tine o aprovizionare și cum să-l folosească. Acest lucru va facilita administrarea în cazul în care se produce un atac de apoplexie.

2 Pentru situații acute, administrarea lui Bach Rescue Remedy imediat după primul semn al unui atac de apoplexie. Acest lucru este foarte important, ca o persoană este mult mai sensibile la beneficiile remediului în timpul debutul unui atac de apoplexie. Înainte de a utiliza, asigurați-vă că pentru a se agită ușor flaconul de aproximativ opt ori, în scopul de a activa proprietăți de vindecare inerente esența lui.

3 Locul patru picături direct în gură sau în apropierea gingiilor. Ca o alternativă, patru picături poate fi plasat în apropierea urechii sau pe încheietura mâinii. Remediul va fi repede absorbit prin piele. În cazul în care gustul este nu pot fi consumate, îl puteți amesteca cu apa sau suc. Pentru asistența sistemului nervos in curs de desfasurare, ia Bach Rescue Remedy de patru ori pe zi.

4 Ia Scleranthus, un alt esență floare de la Bach, care este extrem de util pentru convulsii si alte probleme neurologice. Folosiți în același mod în care utilizați Bach Rescue Remedy pentru situații acute și de sprijin în curs de desfășurare.

5 remedii Bach poate fi folosit și în condiții de siguranță și utilizate cu succes pentru animalele de companie! Instrucțiunile de dozare și utilizare sunt aceleași ca pentru adulți. Cu toate acestea, pentru convulsii la animale de companie, puteți găsi opțiunea de pulverizare sau crema mai usor de administrat. Pur si simplu pulverizeaza pe limba, sau în fața nasului animalului tau de companie.

Sugestii

  • Remedii Bach nu au efecte secundare și sunt considerate sigure pentru a fi utilizate in oameni de toate varstele, inclusiv copiii. Femeile gravide, cu toate acestea, ar trebui să consulte medicul înainte de utilizare.