Portada

Sulfat de fier și sindromul picioarelor neliniștite

By Jamie

Sindromul picioarelor nelinistite, sau RLS, este o tulburare neurologica care produce senzatii iritante sau dureroase la nivelul picioarelor, potrivit Institutului National de Tulburari neurologice si accident vascular cerebral (NINDS). Sulfat feros este utilizat pentru a trata starea în unele persoane.

Cauze

Sindromul picioarelor nelinistite este uneori declansata sau agravate de un deficit de fier, in functie de NINDS și Clinica Mayo.

Identificarea

Sulfat de fier supliment de fier este un tratament adecvat pentru persoanele care sufera de RLS, care au, de asemenea, un deficit de fier, potrivit Academiei Americane de medicii de familie (AAFP).

Caracteristici

Feros sulfat este administrată la oameni care au un nivel de fier mai mic de 50 ng per mL, conform AAFP.

Avertizare

Tratamentul cu sulfat feros poate lua un număr de luni, pentru a fi eficiente, și, în funcție de AAFP, unii oameni nu pot răspunde pozitiv la tratament.

Considerații

Feroase sulfat nu este un tratament adecvat pentru cei fără deficit de fier. Alte declanseaza de sindromul picioarelor nelinistite includ, în funcție de Clinica Mayo: sarcina, neuropatie periferică (un tip de leziuni ale nervilor) si insuficienta renala.