Cum de a îmbunătăți degenerative Boala disc

By Jamie

Degenerarea discurilor intervertebrale este frecvent numita boala degenerativa a discului (DDD), cu toate că este de fapt o stare mai degrabă decât o boală. DDD este de obicei rezultatul procesului de imbatranire normale si nu necesita de obicei tratament. Cu toate acestea, unii suferinzi de DDD va avea nevoie de ajutor de la dureri cronice. Iată câteva modalități de a îmbunătăți boli degenerative de disc.

Instrucțiuni

1 Efectuați regulat exercitii fizice. Exercițiu activ este aproape întotdeauna singura modalitate de a vindeca DDD, pe termen lung. Un regim eficient exercitiu pentru tratamentul de DDD ar trebui să combine stretching, aerobic cu impact redus și exerciții de întărire.

2 Pierde excesul de greutate. Greutate suplimentară crește presiunea asupra ligamentelor si muschilor de la nivelul coloanei vertebrale, mai ales partea inferioara a spatelui. Acest lucru poate să crească frecvența și severitatea episoadelor dureroase datorită DDD. Un plan de sensibil pierdere în greutate ar trebui să combine o dieta care reduce aportul caloric cu un plan de exercitii fizice regulate.

3 urmat terapie fizica. Masaje terapeutice poate calma durerea de DDD, prin creșterea gamei de mișcare, îmbunătățirea fluxului de sânge și reducerea rigiditate musculară. Forme suplimentare de terapie fizica include terapie de comportament, comprese fierbinti si acupunctura.

4 Utilizați dispozitivele fizice pentru a trata DDD. O stimulare electrică nervoasă (TENS) unitate transcutanata poate stimula electric nervii in partea inferioara a trece peste semnalele de durere. Aparate cu ultrasunete poate restabili sânge și substanțe nutritive fluxul de zona afectată de încălzirea cu energie sonică.

5 ia medicamente pentru durere din cauza DDD. Analgezice tipic pentru DDD pot include medicamente non-steroidale anti-inflamatorii (AINS), acetaminofen, relaxante musculare, steroizi pe cale orală și narcotice. Medicul dumneavoastră va lua în considerare condițiile specifice medicale, precum și argumente pro și contra pentru fiecare medicament atunci când se prescrie analgezice pentru tine.

Relacionados